. Tailando viza | Vizos į Tailandą

Tailando viza


50 EUR


5-7 darbo dienos

versija spausdinimui



STANDARTINIS TAILANDO VIZOS ĮFORMINIMAS

TAILANDAS LR PILIEČIAMS
FORMINIMO TERMINAS  5 D.D.
VIZOS TIPAS  KAINA (EUR)

Vienkartinė turistinė viza: į šalį galima įvažiuoti 3 mėn. bėgyje, vieno atvykimo metu leidžiama būti iki 60 d.

50

Daugkartinė turistinė viza: į šalį galima įvažiuoti 6 mėn. bėgyje, vieno atvykimo metu leidžiama būti iki 60 d.

160

Kreipiantis dėl vienkartinės turistinės vizos, reikia pateikti šiuos dokumentus:

  1.  Galiojantį pasą (galiojimo laikas ne trumpesnis kaip 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos)
  2. Paso kopiją (puslapio su nuotrauka)
  3. Užpildytą prašymo formą (pildoma lietuvių arba anglų kalba)
  4. Leidimo laikinai/nuolat gyventi Lietuvoje kopiją (ne Lietuvos piliečiams)
  5. 1 spalvotą nuotrauką (darytą ne seniau kaip prieš 6 mėn., 4,5 cm x 3,5 cm)
  6. Išpirkto lėktuvo bilieto kopiją (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį)
  7. Viešbučio rezervacijos kopiją (bent pirmai nakvynei)
  8. Nedirbantys asmenys pateikia patvirtinimą iš banko, kad sąskaitoje yra bent 500 EUR lėšų
  9. Papildomus dokumentus, patvirtinančius kelionės tikslą (jei kreipiamasi dėl tranzitinės ar neimigracinės vizos)

Kreipiantis dėl turistinės daugkartinės vizos reikia pateikti:

  1. Galiojantį pasą (galiojimo laikas ne trumpesnis kaip 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos)
  2. Paso kopiją (puslapio su nuotrauka)
  3. Užpildytą prašymo formą (pildoma lietuvių arba anglų kalba)
  4. Leidimo laikinai/nuolat gyventi Lietuvoje kopiją (ne Lietuvos piliečiams)
  5. Patvirtinimą iš banko, kad sąskaitoje yra bent 5000 EUR lėšų (per paskutinius 6 mėnesius)
  6. Patvirtinimą iš darbovietės, kad asmuo turi darbą. Studentams – patvirtinimą iš aukštosios mokyklos. Nedirbantys asmenys pateikia už juos laiduojančio asmens garantinį raštą
  7. 1 spalvotą nuotrauką (darytą ne seniau kaip prieš 6 mėn., 4,5 cm x 3,5 cm)
  8. Išpirkto lėktuvo bilieto kopiją (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį, bent pirmam įvažiavimui į šalį)
  9. Viešbučio rezervacijos kopiją (bent pirmam įvažiavimui)
Pastaba: Konsulinis skyrius dirba pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais 10:00-12:00.
 
Vizų išdavimas pasienyje (VISA ON ARRIVAL):

Pasienyje turistai gali gauti 15 d. galiojančią vizą. Pasienio punktų, kuriuose išduodama visa on arrival, sąrašas čia. (https://thaiembassy.dk/immigration-checkpoints/) Vizos kaina  60 EUR).

Reikalingi dokumentai:
- pasas, galiojantis 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos,
-1 spalvota nuotrauka, 
-lėktuvo bilietas, 
-viešbučio rezervacija. 
 
REENTRY VIZA:

Turistams, vykstantiems kartu į Kambodžą,  Lietuvoje siūlome darytis vienkartinę Tailando vizą, jos kaina 31 EUR. Keliaujant į Kambodžąpasidaryti REENRY (sugrįžimo į Tailandą) vizą. Jos kaina vietoje apie 40 USD. Reentry vizos forma čia. Papildomai reikalinga: 1 spalvota nuotrauka, paso kopija, užpildyta forma.






 

Visos vizų įforminimo kainos nurodytos eurais. Galimi kainų ir terminų pasikeitimai.

Forminant Rusijos ir Baltarusijos vizas Kaune arba Klaipėdoje terminai tokie patys kaip Vilniuje, kainos teirautis tel. 8 37 240 114.

Forminant kitas vizas Kaune arba Klaipėdoje arba siunčiant dokumentus iš kitų miestų:
- 20 EUR priemoka visam užsakymui,
- vizos forminamos 2 darbo dienomis ilgiau.

Informacijos teiraukitės agentūroje:

Vilniuje tel. (8~5) 243 06 36
Kaune tel. (8~37) 240 114
Klaipėdoje tel. (8~46) 420902

pasitarkite...
Konsultantas 8 5 2430636 Kaune 8 37 240114 Klaipėdoje 8 46 420902 Darbo laikas:
I-V nuo 9 iki 19 val.
VI nuo 10 iki 16 val.
 
UP