Kelionė į Manarolą, dar vieną iš penkių žvejų kaimelių, kuriame apžiūrėsite didžiausią pasaulyje apšviestą Betliejų. Sėdę į laivelį plaukiate (priklauso nuo oro sąlygų, esant blogoms oro sąlygoms keliaujate traukiniu) į Vernazzos kaimelį, kurio namų stogai supa nediduką uostą ir šlaitu kyla į Castello Doria, XI a. pilį, iš kurios bokšto atsiveria puiki panorama. Vernazzos centras – aikštė prie uosto, kurioje gausu barų ir restoranų. Kelionė į Monterosso al Mare. Senąją kaimelio dalį vagojančios „caruggi“ („siauros gatvelės“) užburia savo žavesiu. Esant galimybei, maudynės Monterosso al Mare paplūdimyje ir pažintis su vietos virtuve. Ilgą laiką atokioje ir sunkiai prieinamoje vietoje buvę miestukai išlaikė daug autentiškumo, ypač gamindami tradicinius patiekalus. Šiam regionui būdinga Focacciaduona, čia nuo seno paplitę žuvies ir jūros gėrybių patiekalai. Seniausias iš penkių Cinque Terre miestelių – Monterosso garsėja ančiuviais. Tipinis ant skardžio pakibęs Corniglia saldumynas – tai medaus skonio ledai. Cinque Terre regioną daugiausia raižo pakrantės skardžiai, o juose įrengtose terasose noksta vynuogynai ir žaliuoja šimtamečiai alyvmedžiai. Nuo seno čia gaminamas vietinis vynas - Cinque Terre ir Sciachetra. Taip pat tradiciškai gaminama vynuogių degtinė grappa ir citrinų likeris Limoncello. Pajuskite medaus skonį ragaudami ledus, nunokusių vynuogių aromatą vyno taurėje, jūros kvapą ančiuviuose ar jūros gėrybėse. Išvykimas į nakvynės vietą. Vakarienė. Nakvynė viešbutyje.
Pastaba – rudenį, ne sezono metu (ir/ ar blogu oru) laivyba nevykdoma, todėl Portovenere nelankoma.
Pastraipa apie kelionę. Pastraipa apie kelionę. Pastraipa apie kelionę.
Pastraipa apie kelionę. Pastraipa apie kelionę. Pastraipa apie kelionę.
Pastraipa apie kelionę. Pastraipa apie kelionę. Pastraipa apie kelionę.
Pastraipa apie kelionę. Pastraipa apie kelionę. Pastraipa apie kelionę.