Poilsinės kelionės į Ispaniją, Barselonos pakrantę

Kelionės į Ispaniją, Barseloną su Novaturu. Geriausi kelionių pasiūlymai. Poilsis Kosta Bravos, Kosta Dorados ir kituose kurortuose. Atostogos ir poilsis Ispanijoje nuo balandžio iki spalio.

Ispanija, Barselonos pakrantė, 2024-05-17, 7 naktys, 2 suaugę
Pasirinkite pageidaujamą trukmę:
Orientacinis kainų grafikas: Ispanija, Barselonos pakrantė, 2 suaugsiems
Rūšiavimas
BEST SOL DOR
Kosta Dorada, Ispanija
Mažiausia kaina
7.7 Geras
Viešbutis įsikūręs ramioje La Pinedos kurortinėje zonoje, netoli nuo paplūdimio. Rekomenduojamas šeimų poilsiui.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Tik apgyvendinimas
Nuo 669 €
GHT OASIS TOSSA
Kosta Brava, Ispanija
7.6 Geras
Didelė, graži teritorija, erdvus baseinas ir nuostabus sodas. Didelis pramogų pasirinkimas tiek vaikams, tiek ir suaugusiems. Rekomenduojamas aktyviam poilsiui jaunimui ir šeimoms su vaikais.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 689 €
GHT NEPTUNO TOSSA
Tossa de Mar, Ispanija
7.9 Geras
Šis gražus, patogus ir netoli senamiesčio įsikūręs viešbutis puikiai tinka apsistoti norintiems ilsėtis tradiciniame Katalonijos miestelyje ir ramiai leisti vakarus romantiškoje aplinkoje. Viešbutyje yra baseinas ir sūkurinė vonia, kuriuos supa vešlus ir erdvus viešbučio sodas. Savitarnos restorane maistas ruošiamas svečių akivaizdoje. Viešbutis yra draugiškas gyvūnams. Tai geriausias pasirinkimas šeimoms. 
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 689 €
OHTELS VILLA DORADA
Kosta Dorada, Ispanija
7.6 Geras
Viešbutis įsikūręs ramioje Salou vietoje, netoli jūros. Taip pat, netoliese - pramogų parkas ,,PortAventura". Viešbutyje išvystyta infrastruktūra, aktyvūs pramoginiai renginiai, geras maistas ir aptarnavimas. Čia rasite restoraną, 2 barus, 3 lauko baseinus, kurių vienas skirtas vaikams, taip pat galėsite pasimėgauti įvairiais masažais ar pasportuoti treniruoklių salėje. Viešbutis tinka įvairaus tipo poilsiautojams bei mėgstantiems aktyvų poilsį.  
daugiau
2024-05-17
7 n.
Tik apgyvendinimas
Nuo 695 €
GHT AQUARIUM & SPA
Kosta Brava, Ispanija
Viešbutis įsikūręs ramiame rajone, netoli Loret de Maro miesto centro. Vos už 400 m nuo smėlėto Fenals paplūdimio. Apsistoję čia, galėsite mėgautis įvairiais savitarnos valgiais, pasimėgauti SPA malonumais, išsimaudyti lauko baseinuose ar atsipalaiduoti karštųjų versmių vonioje. Viešbutyje veikia nemokamas belaidis internetas. Rekomenduojama jaunimui ir šeimoms su vaikais.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 699 €
GRAN HOTEL LA HACIENDA
Kosta Dorada, Ispanija
7.9 Geras
Vienas geriausių viešbučių, nors yra toliau nuo jūros bei miestelio centro. Daugybė paslaugų viešbutyje suteikia galimybę maloniai praleisti laiką. Viešnagės metu galėsite mėgautis SPA centru, lauko baseinu, sūkuriniu baseinu, barais bei restoranais. Viešbutis rekomenduotinas šeimoms ir ramiam poilsiui.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Tik apgyvendinimas
Nuo 715 €
DWO SIRIUS BY CHEKIN
Santa Suzana, Ispanija
7.9 Geras
Nedidelis viešbutis, kurį aptarnauja paslaugus personalas, vos 100 metrų iki paplūdimio. Viešbučio teritorijoje yra baseinas pripildytas gėlo vandens. Svečiai taip pat galės mėgautis SPA procedūromis, dalyvauti pramoginiuose renginiuose. Numeriai erdvūs, švarūs ir tvarkingi, restorane tiekiamas maistas skanus. Viešbutyje gali gyventi asmenys tik nuo 16 m. Rekomenduojame poroms. 
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 729 €
Palas Pineda
La Pineda, Ispanija
7.8 Geras
Ramioje vietoje, vos 80 metrų nuo paplūdimio įsikūręs viešbutis, kuriame įrengti 3 lauko baseinai, baras ,SPA malonumai ir kitos pramogos patiks daugeliui. Už mažiau nei 3km nuo viešbučio yra Salou miestas, kuriame gausu restoranų, barų ir parduotuvių. Taip pat vos už 500 metrų galima apsilankyti ir vandens pramogų parke ,,Aquopolis''. Tai puiki vieta tiek pramogų ištroškusiam jaunimui, draugų kompanijai, bei šeimoms. Viešbutis taip pat pritaikytas ir neįgaliesiems.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 739 €
Best Cap Salou
Barselona, Ispanija
7.3 Geras
3* viešbutis įsikūręs Cap Salou pakrantėje, su SPA centru, sūkurine vonia, sauna, vidaus bei lauko baseinais. Numeriai jaukūs, erdvūs su balkonais kuriuose atsiveria nuostabus vaizdas. Restrorane, svečių akivaizdoje ruošiami nacionaliniai ir tarptautiniai patiekalai. Puikiai tinka tiek poroms, šeimoms ar draugų kompanijoms. 
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 769 €
BEST TERRAMARINA
Kosta Dorada, Ispanija
8 Geras
Labai jaukus ir ramus viešbutis, esantis 5 m iki paplūdimio, per kelią iki suvenyrų parduotuvių, apie 10 min. pėsčiomis iki vandens parko. šalia viešbučio yra ilga alėja, kuria galima važinėtis dviračiu, riedučiais, rytais bėgioti ar tiesiog pasivaikščioti ir mėgautis jūra. Puiki poilsio vieta poroms bei ieškantiems ramybės.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 775 €
SORRA DAURADA SPLASH
Malgrat De Mar, Ispanija
8.2 Puikus
SORRA DAURADA SPLASH****, Kosta Brava, Ispanija: "Tai ramus, jaukus viešbutis rekomenduojamas šeimyniniam poilsiui. Viešbučio svečiams siūlomas lauko baseinas ir terasa, įvairus tradicinių ispaniškų patiekalų „švediškas stalas“ ir patyrę pramoginių renginių vedėjai, kurie rengia pasirodymus su fokusais ir organizuoja vandens pramogas. Paplūdimio poilsį galima kaitalioti su turtinga kultūrine programa pasineriant į istorinę ir šiuolaikinę Barselonos arba Žironos miestų atmosferą. Viešbutis rekomenduojamas šeimoms."
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai, pietūs ir vakarienės
Nuo 789 €
4R SALOU PARK RESORT I
Kosta Dorada, Ispanija
Tai vienas populiariausių viešbučių, esantis ramiame Salou kurorto rajone ir tuo pačiu netoli miesto centro bei linksmybių. Atsipalaiduoti galima prie lauko baseino bei SPA ir sveikatingumo centre, o maistu ir gėrimais pasimėgsuti restorane ir bare. Viešbutis puikiai tinka poroms ir šeimoms. 
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai, pietūs ir vakarienės
Nuo 809 €
Cala Font
Salou, Ispanija
7.9 Geras
Šis viešbutis suteikia puikia galimybę pagyventi ant jūros kranto. Jis įsikūręs kurorte Salou tad labai lengva pasiekti miesto centrą, kavines, paplūdimį. Modernūs ir jaukūs kambariai aprūpina, kad per atostogas būtų pasirūpinta būtiniausiais dalykais. Atsipalaiduoti padeda lauko baseinas, savitarnos restoranas, užkandinė, kur saulėtą dieną galima pasimėgauti užkanžiais, gėrimais ir ledais. Ši vieta puikiai tinka šeimos ar draugų kompanijos atostogoms.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai, pietūs ir vakarienės
Nuo 815 €
L'AZURE
Kosta Brava, Ispanija
9 Puikus
Šiuolaikinis viešbutis įsikūręs pačioje Loret de Maro širdyje, šalia visos infrastruktūros. Patogūs minimalistinio stiliaus numeriai su visais būtiniausiais patogumais. Poilsiautojams siūloma puiki poilsio terasa, tik suaugusiems skirta zona ir vaikų bei paauglių klubai. Rekomenduojame šeimos poilsiui. 
daugiau
2024-05-17
7 n.
Tik apgyvendinimas
Nuo 815 €
KAKTUS PLAYA
Calella, Ispanija
8.8 Puikus
Geras kainos ir kokybės santykis. Viešbučio svečiai gali mėgautis SPA centro teikiamais malonumais, įdomia pramogine programa. Rekomenduojame šeimoms. 
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 819 €
ROGER DE FLOR SELEQTTA
Lloret De Mar, Ispanija
8 Geras
"Roger de Flor Seleqtta" viešbutis įsikūręs ramioje, žaluma apsuptoje kurorto dalyje, ant kalno. Iki Ljoret de Maro centro vos 500 metrų, taip pat netoliese pasieksite ir kitus barus ir restoranus. Patogiuose numeriuose įrengti oro kondicionieriai, dušai, televizoriai – tai užtikrins visavertį poilsį. Romantikos mėgėjams – numeriai su sūkurine vonia. Viešbučio teritorijoje galėsite mėgautis siūlomomis pramogomis ar atsiveriančiais nepakartojamais vaizdais. Rekomenduojame porų poilsiui. 
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 865 €
Alannia Salou
Barselona, Ispanija
8.2 Puikus
Šis 4* viešbutis turi nuostabius vaizdus į sodus ir svečiai gali džiaugtis galimybė pasigrožėti jais iš kambario. Viešbutis turi sezonini lauko baseiną, sporto salę, barą. Yra vaikams skirtos žaidimų aikštelės, vietos skirtos dviračiams pasivažinėti. Puikiai tinka šeimoms, poroms, draugų kompanijoms. 
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 875 €
Oassium Hotel at Estival Park
La Pineda, Ispanija
9.1 Puikus
Išskirtinis 4* aukščiausios klasės viešbutis, skirtas tik suaugusiems. „Oassium“ pristato apgyvendinimo pasiūlymą, skirtą komfortą pakelti į naują lygį, sujungiantį mažo nepriklausomo viešbučio privatumą ir ramybę su galimybe naudotis geriausiomis viešbučio paslaugomis. Viešbučio kambariai yra jaukiai įrengti, juose rasite visko ko reikia patogiam poilsiui. Viešnages metu atsipalaiduokite SPA centre bei aktyviai praleiskite laiką žaisdami įvairius lauko žaidimus. Rekomenduojamas ramus ir patogus poilsis poroms.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Pusryčiai
Nuo 889 €
4R SALOU PARK RESORT II
Kosta Dorada, Ispanija
7.4 Geras
Patogioje vietoje - netoli miesto centro ir paplūdimio. Bendra infrastruktūra kartu su viešbučiu Salou Park Resort I. Jei aistringai mėgstate gaminti maistą, Salou parke siūlome jums įspūdingą gastronominį pasiūlymą - Viduržemio jūros virtuvės savitarnos restoraną su "Show Cooking". Viešbutyje yra du baseinai, treniruoklių salė, taip pat SPA centras, saunos ir masažo salonas, kuriame garantuojamas jūsų atsipalaidavimas.  Rekomenduojamas ekonominiam šeimų bei jaunimo poilsiui.
daugiau
2024-05-17
7 n.
Viskas įskaičiuota
Nuo 895 €