Nuotykių kupina savaitė nuostabioje saloje! Ši ekskursija – puikus įdomiausių Maltos lankytinų vietų ir poilsio derinys. Ekskursijos vyksta ramiu tempiu, visos nakvynės suplanuotos viename viešbutyje. Maršrutas apima 5000 metų egzistuojančią istoriją, ir nuostabius salos vaizdus. Laisvas dienas galima panaudoti ramiam poilsiui arba dalyvauti įdomioje pasirenkamojoje programoje.
Pusryčiai. Pervežimas į salos sostinę VALETĄ. Miestas iki šių dienų išlaikė savo unikalų charakterį. Jame dominuoja architektūra ir pastatai iš to laikotarpio, kai sala priklausė Maltos riterių ordinui. Visas Valetos miestas yra įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą. Pasivaikščiojimas po miestą: Valdovų rūmai ir Šv. Jurgio aikštė, uostas, iš kurio atsiveria kvapą gniaužianti miesto panorama, Baraka sodai. Apsilankymas Šv. Jono katedroje, kurioje galėsite pasigrožėti Caravaggio šedevru „Šv. Jono Krikštytojo galvos nukirtimas“. Laisvas laikas. Toliau programoje – kelionė į tris uostamiesčius, kuriuose iš pradžių apsigyveno į salą atvykę kalavijuočiai. Apsilankymas įtvirtintame BORMLA (KOSPIKUA) uoste, po to pasivaikščiojimas siauromis BIRGU (VITORIOZA) gatvelėmis, o dienos pabaigoje pasieksime ISLĄ (SENGLĖJĄ), garsėjančią turkų invazijos atmušimu. Laisvas laikas pasigrožėti įspūdinga salos panorama. Sugrįžtama į viešbutį, nakvynė.
Pusryčiai. Pervežimas į prieplauką SLIMOS mieste. Kruizas (~1,5 val.) po pagrindinius Maltos uostus. Apsilankymas žavingose įlankose ir daugybėje prieplaukų, kuriose švartuojasi modernios jachtos. Puiki proga įamžinti nuostabius Valetos ir Trijų miestų vaizdus iš jūros. Laisvas laikas pietums ir apsipirkimui Slimos centre, kuriame stovi garsioji promenada su daugybe parduotuvių, kavinių, restoranų ir barų. Grįžimas į viešbutį. Laisvas laikas arba Vakare (už papildomą mokestį): kelionė į vietinę taverną ir maltietiška naktis. Vakaras prasidės skambant mandolinos garsams ir tradiciniam dainavimui. Tradicinių Maltos patiekalų vakarienė, kuriuos ruošia geriausi Maltos virtuvės šefai. Valgiaraštyje rasite užkandžių, rikotos raviolių, triušienos, keptos vyne ir česnakuose, „Bragjoli“ (jautienos su alyvuogėmis) ir nuostabių maltietiškų desertų. Prie vakarienės patiekiamas maltietiškas vynas, kava, arbata ir šaltieji gėrimai. Grįžimas į viešbutį. Nakvynė.