Trūksta idėjų, kur sutikti 2019 metus? Šiemet Naujuosius atšvęskite kitaip – pasinaudokite NAUJAMETINIŲ poilsinių ir egzotinių kelionių pasiūlymais!

Už lango vis labiau šąlant orams, metas pagalvoti ir apie artėjančias žiemos šventes. Sakoma, kaip sutiksi Naujuosius metus, taip susiklostys ir ateinantys metai. O kas gali būti geriau, nei kelionių ir poilsio kupini metai? Tad siūlome naujametinius fejerverkus stebėti svetur – pasirinkite vieną iš naujametinių kelionių pasiūlymų ir 2019 m. sutikite įspūdingai!

Dėmesio! Siūlomos kelionės kaina ir vietų skaičius gali keistis! Stengiamės kuo operatyviau atnaujinti informaciją apie kiekvieną išskirtinį pasiūlymą. Paskubėkite įsigyti kelionę, kol ji nepabrango!

Poilsinių kelionių pasiūlymai:

Kelionės data: 2018 m. gruodžio 31 d., 7 n.

Kelionės kaina su „viskas įskaičiuota”:

  • 779 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems ir dviems vaikams
  • 803 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems ir vaikui
  • 969 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems

Viešbutis įsikūręs promenadoje, turintis žalią bei tvarkingą teritoriją ir gerą smėlio paplūdimį. Numeriai jaukūs bei šiuolaikiškai įrengti. Rekomenduojamas visų tipų poilsiautojams, nes pramogų ir paslaugų spektras atitiks kiekvieno poreikius.

[linkas] UŽSISAKYTI JAZ AQUAMARINE RESORT 5* »link;https://kelioniuakademija.lt/akcija_kelione_pasiulymas_egiptas_hurgada_jaz_aquamarine_resort?data=2018-12-31

Kelionės data: 2018 m. gruodžio 25 d., 7 n.

Kelionės kaina su „viskas įskaičiuota”:

  • 666 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems ir dviems vaikams
  • 687 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems ir vaikui
  • 789 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems

Ant jūros kranto įsikūręs 5* viešbutis, turintis didelę, gražią teritoriją, erdvius, jaukius numerius. Viešbučio teritorijoje yra vandens pramogų parkas, sveikatingumo paslaugas siūlantis SPA centras bei nardymo centras, paplūdimyje yra nemokami gultai bei skėčiai. Organizuojamos įvairios aktyvios pramogos, atostogų metu galėsiote nardyti, žaisti tenisą, tinklinį, biliardą, vyksta diskoteka bei pramoginiai renginiai. Įrengtas baseinas ir mini klubas vaikams. Galima naudotis ir šalia esančio viešbučio paslaugomis (kai kurios už papildomą mokestį). Viešbutis rekomenduojamas šeimyniniam poilsiui.

[linkas] UŽSISAKYTI TITANIC BEACH SPA & AQUA PARK 5* »link;https://kelioniuakademija.lt/akcija_kelione_pasiulymas_egiptas_hurgada_titanic_beach_spa_aquapark?data=2018-12-31



Kelionės data: 2018 m. gruodžio 30 d., 7 n.

Kelionės kaina su „viskas įskaičiuota”:

  • 691 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems ir dviems vaikams
  • 706 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems ir vaikui
  • 819 EUR/asmeniui, keliaujant dviems suaugusiems

Šeimos poilsiui rekomenduojamas 5* viešbutis su išvystyta infrastruktūra, ant jūros kranto, šalia koralinio rifo, Nabq Bay rajone, iki kurorto centro nustatytomis valandomis organizuojamas transportas. Viešbutyje daug pramogų vaikams ir suaugusiems, yra vandens kalneliai, vyksta pramoginiai renginiai, yra SPA centras.

[linkas] UŽSISAKYTI JAZ MIRABEL BEACH RESORT 5* »link;https://kelioniuakademija.lt/akcija_kelione_pasiulymas_egiptas_sarm_el_seichas_jaz_mirabel_beach_resort?data=2018-12-30